zaterdag 12 april 2008

LO gescrapt...


Een LO van Wilma uit de nieuwste 'creatief met foto's'. inspireerde mij tot het maken van deze lieve LO over 22 maart 2008, Julia's vijfde geboortedag. De hartjes zijn stempels van magnolia.

Nieuwe stempels, nieuwe kaartjes




Met mijn nieuwe clearstempels van Imaginisce deze leuke eenvoudige kaartjes gemaakt... De tekststempels zijn ook nieuw van Hero Arts. Het is gestempeld met watervaste inkt op aquarelpapier en ingekleurd met aquarelpotlood.

woensdag 9 april 2008

Het lijkt of ik niets doe...

Het lijkt wel of ik niets doe maar op het moment ben ik full-time mama, part-time sollicitant, huishoudster, kokin, boodschappenjongen, hovenier, seccetaresse, opvoedster, chauffeur, hondenuitlaaster, ik doe yoga, ouderscursus weerbaarheid en workshops voor mijn werk. Ik lees en doe aan zelfreflectie. Dus wat een wonder dat ik af en toe tijd nog heb om te knustelen...

donderdag 3 april 2008

Stempel Quotes om te onthouden...


Deze teksten kwam ik tegen bij het surfen op internet. Het zijn teksten op stempels zelf of quotes...


* Een dag niet gestempeld, is een dag niet geleefd.

* Speciaal gestempeld voor jou!

* Niet stempelen schaadt de gezondheid.


Geweldig toch.


Een half jaar geleden durfde ik nog niet zoveel met mijn stempels...ik had wel foam stempels en verf maar op mijn scrap LO's durfde ik amper te stempelen. Sinds mijn cursus vorig jaar op 9 september gaat het al een stuk beter...En sinds ik magnolia heb ontdekt ben ik officeel verslaafd. Gisteren ben ik gezwicht voor een setje clear stamps van Hero Arts, zo leuk die teksten...voor op een verjaardagskaart. En ik heb nog een setje gezien die ik graag wil hebben. Vanavond ben ik lekker aan het experimenteren geweest, andere inkt gebruikt. Combinaties gemaakt, helemaal goed... Nu nog afwerken!